Beheer de gegevens van je Heidi-account
Standaard bewaart Scribe je sessie-, transcriptie- en patiëntgegevens totdat je ze verwijdert. Gegevens kunnen handmatig worden verwijderd, of je kunt automatische verwijdering van gegevens instellen binnen gedefinieerde bewaarbeleidsregels. Org-beheerders kunnen ook bewaarbeleidsregels instellen voor hun hele organisatie. Je kunt ook op elk moment je eigen sessies, notities en transcripties verwijderen.
Bewaarcategorieën
Bewaarbeleidsregels kunnen worden ingeschakeld voor de volgende gegevenscategorieën:
Sessies
Dit omvat sessiegegevens, notities, transcripties en taken.
Patiënten
Dit omvat inactieve patiënten en gegevens in hun profiel. Dit omvat geen gekoppelde sessies.
Evidence-chats
Dit omvat Evidence-, Vraag het Heidi- en Heidi Home-chats.
Transcripties
Dit omvat alleen transcripties. Dit omvat geen andere sessiegegevens.
Geplande gegevens inschakelen
Ga naar Instellingen > Gegevensbeheer.
Schakel voor elke categorie de schakelaar in om een bewaarbeleid in te schakelen.
Voer het aantal dagen in dat de gegevens worden bewaard voordat ze automatisch worden verwijderd.
Wanneer een bewaarperiode afloopt, verwijdert Heidi de gegevens definitief. Verwijderde gegevens kunnen niet worden hersteld.
Dictaat, eerdere sessies en het extraheren van patiëntgegevens
Er zijn enkele extra instellingen waarmee je kunt configureren hoe gegevens binnen Heidi worden gebruikt.
Dictaat afspelen
Indien ingeschakeld, slaat Scribe de audio van elk dictaat op. Behandelaars kunnen het paneel dictaatopnamen openen in de sessie, elke opname bekijken met tijdstempel en duur, en deze afspelen om te controleren of de notitie klopt. Opnamen blijven beschikbaar nadat je de sessie vernieuwt of opnieuw opent.
Zie Dicteren in Heidi en Dictate voor meer informatie over dicteren.
Eerdere sessies opnemen
Indien ingeschakeld, neemt Scribe de drie meest recente sessies van de patiënt op als aanvullende info voor een nieuwe sessie die aan die patiënt is gekoppeld. De limiet van drie sessies staat vast. Als dit niet is ingeschakeld, kun je nog steeds handmatig eerdere sessies toevoegen via het tabblad Aanvullende info.
Patiëntgegevens extraheren
Dit is standaard ingeschakeld. Na een sessie die aan een patiënt is gekoppeld, kan Heidi velden in de transcriptie detecteren, zoals voor- en achternaam, telefoonnummer, patiëntidentificatie, medische voorgeschiedenis, huidige medicatie en allergieën.
Er verschijnt een melding onderaan het scherm en naast de naam van de patiënt, die laat zien hoeveel suggesties er wachten. Je kunt elke suggestie accepteren of negeren, en niets wordt opgeslagen zonder bevestiging. Het accepteren van een suggestie werkt de relevante gegevens bij die bij de patiënt zijn opgeslagen.
Als je deze functie uitschakelt, stoppen nieuwe suggesties. Dit verandert niets aan bestaande patiëntgegevens.
Zie Patiënten voor meer informatie over patiënten.


