Øktsammenslåing er kun tilgjengelig for Heidi Remote-kontoer. Hvis du ikke har en Remote koblet til Heidi-kontoen din, vil ikke denne funksjonen være tilgjengelig for deg ennå. For kontoer med en tilkoblet Remote er denne funksjonen tilgjengelig på tvers av alle øktene dine, ikke bare de som er transkribert ved hjelp av Remote-enheten.
Hva er øktsammenslåing?
Øktsammenslåing er for behandlere som ser den samme pasienten mer enn én gang i løpet av samme dag.
I stedet for å opprette hver konsultasjon som en separat økt i Heidi, kan Heidi nå slå sammen hver konsultasjon til én økt (etter at du har gjennomgått og bekreftet det). Heidi slår ikke sammen økter stille uten din godkjenning. Heidi kan foreslå en pasient eller vise en forespørsel om sammenslåing, men ingenting er endelig før du bekrefter.
Hvordan aktiverer jeg øktsammenslåing?
For å aktivere øktsammenslåing, gå til:
Innstillinger > Standardvalg > Øktsammenslåing
Slå på øktsammenslåing
Aktivering av øktsammenslåing gjelder for nye økter etter at du har slått det på.
Øktsammenslåing er kun tilgjengelig i Heidis mobilapp og skrivebordsapp. Sørg for at appene dine er oppdatert. Den er ennå ikke tilgjengelig i nettleseren din.
For mobil, oppdater til v3.9.1 eller nyere
For skrivebord, oppdater til v2.16.0 eller nyere
Hvordan fungerer øktsammenslåing?
Når du bruker Remote-enheten, vil Heidi først prøve å identifisere pasienten og deretter foreslå tidligere økter for den pasienten.
I begynnelsen av hver økt, oppgi pasientens fulle navn og fødselsdato.
Sørg for at pasienten har en pasientprofil i Heidi med minst fullt navn og fødselsdato.
Om nødvendig kan du opprette en pasientprofil etter økten ved hjelp av skrivebordsappen. Jo mer fullstendig profilen er, desto bedre kan Heidi matche. Se mer informasjon om pasienter her.
Hvis Heidi kan matche pasienten med sikkerhet, f.eks. fullt navn og fødselsdato, vil den koble til pasienten automatisk.
Pasienter kan alltid frakobles fra økter ved å holde musepekeren over pasientens navn og velge Koble fra økt.
Når økten din er koblet til en pasient, vil Heidi be deg om å gjennomgå tidligere økter som er kvalifisert for sammenslåing (økter som faller innenfor et 24-timers vindu for samme pasient). Økter utenfor dette vinduet vil vanligvis ikke være kvalifisert for sammenslåing.
Hvis du ikke ønsker å slå sammen noen økter for pasienten, kan du velge Ignorer på forespørselen om sammenslåing.
Hva skjer hvis Heidi ikke finner en pasient å koble til?
Hvis Heidi er mindre sikker på pasientmatchen, vil ikke Heidi automatisk koble en pasient til økten. Du kan velge riktig pasient ved å klikke på Legg til pasientidentifikator øverst til venstre i økten. Deretter begynner du å skrive inn et navn, velger en eksisterende pasient eller oppretter en ny pasient.
Hvis du har koblet økten til en eksisterende pasient, vil du deretter bli bedt om å slå sammen eventuelle kvalifiserte økter.
Hva skjer med øktene mine når de slås sammen?
Etter sammenslåing vil øktlisten din vise én hovedøkt, og alle sammenslåtte økter er nå kombinert i den. Hovedøkten vil nå ha en fane for øktsammenslåing. Her vil du kunne se øktene som er slått sammen.
Tilleggsinformasjon og transkripsjoner vil nå slås sammen for å gjenspeile hver av de sammenslåtte øktene.
Transkripsjonen vil være tidsstemplet gjennomgående, noe som gir en indikasjon på hver av konsultasjonene i de sammenslåtte øktene.
Notater og dokumenter bør genereres på nytt med tilleggsinformasjonen fra de sammenslåtte øktene.
Når økter slås sammen, blir ikke øktene slettet. De slås sammen til én hovedøkt. Du kan oppheve sammenslåingen av en økt hvis noe ble slått sammen ved en feil.
Du kan se informasjon om sammenslåing uten internettforbindelse, men sammenslåing og opphevelse av sammenslåing krever internett.
Hvordan opphever jeg sammenslåingen av en økt?
Du kan oppheve sammenslåingen av en økt når som helst. Du kan imidlertid ikke slå sammen en økt på nytt etter at sammenslåingen er opphevet.
Klikk inn i økten.
Åpne fanen Øktsammenslåing (ved siden av Transkripsjon).
Slå av økten(e) du vil oppheve sammenslåingen for.
Bekreft når du blir bedt om det.
Du kan kort se et alternativ for Angre etter at sammenslåingen er opphevet. Du bør bruke dette umiddelbart hvis opphevelsen av sammenslåingen var utilsiktet.
Vær oppmerksom på:
Opphevelse av sammenslåing er ment for korrigeringer, ikke for å flytte økter inn og ut gjentatte ganger.
Detaljer du har endret i den sammenslåtte økten (pasientdetaljer, ekstra tilleggsinformasjon) kopieres ikke automatisk tilbake til de individuelle øktene etter frakobling.
Arbeide med EPJ-en din
Med EPJ-er er vinduet for øktsammenslåing snevrere og følger EPJ-timeplanen. Vinduet vil være én time på hver side av timeplassen. For eksempel kan en bestilt tidsluke på 3:00-4:00 slås sammen med en økt mellom 2:00-5:00.
EPJ-opprettede økter vises fortsatt i Heidi som vanlig.
EPJ-opprettede økter kan bare slås sammen med Heidi-økter, ikke andre EPJ-opprettede økter.
Den EPJ-opprettede økten vil bli hovedøkten når den er slått sammen med Heidi-økter.
Gjennomgangsskjermen for øktsammenslåing kan bare fremheve én beste match. Hvis det er feil, lukk eller ignorer forespørselen og velg pasienten manuelt fra pasientlisten.
Heidi kombinerer transkripsjonene og genererer deretter notatet fra den kombinerte transkripsjonen. Du kan sende det notatet tilbake til EPJ-en på hovedøkten.
Feilsøking
Jeg har slått på øktsammenslåing, men ingenting skjer
Øktsammenslåing påvirker bare nye økter etter at du har aktivert den.
Sørg for at du oppgir pasientens fulle navn og fødselsdato i begynnelsen av hver økt.
Kontroller at fullt navn og fødselsdato samsvarer med det som står i pasientprofilen.
Kontroller tidsstemplene for øktene og om de faller innenfor det 24-timers sammenslåingsvinduet.
Modalvinduet for øktsammenslåing vil først vises etter at eventuelle notater er ferdig generert.
Heidi foreslo feil pasient
Ikke bekreft sammenslåingen hvis pasienten er feil. Trykk på Ignorer på forespørselen om sammenslåing (eller lukk den).
Bruk pasientvelgeren (Legg til pasientidentifikator i venstre hjørne) for å velge riktig pasient manuelt.
Hvis en økt allerede var koblet til feil pasient, kobler du fra pasienten på økten (ved å holde musepekeren over navnet deres og velge Koble fra denne økten) og velger/oppretter riktig pasient før sammenslåing.
Forespørselen om sammenslåing dukket aldri opp, men jeg vet at det er to økter
Øktene kan være utenfor 24-timersvinduet.
Hvis du slår sammen en EPJ-økt, er sammenslåingsvinduet én time på hver side av start- og sluttidspunktet for EPJ-økten.
Pasientprofilen kan være ufullstendig og ikke inneholde nok detaljer, som fullt navn eller fødselsdato.
Prøv å åpne den nyere økten og velg pasienten manuelt. Hvis det finnes andre økter for den pasienten, kan gjennomgangen av sammenslåingen dukke opp da.
Etter sammenslåing ser noe feil ut (notat, lengde, manglende økt)
Oppdater økten, eller lukk og åpne økten på nytt.
Sjekk fanen Øktsammenslåing for å se om alle forventede økter vises.
Hvis en økt mangler eller ikke ser riktig ut, gi oss beskjed.
Jeg koblet fra en økt og vil ha den tilbake i sammenslåingen
Dette støttes for øyeblikket ikke i denne versjonen, bortsett fra det korte Angre-alternativet rett etter frakobling.
Fortsett å jobbe fra den gjenværende sammenslåtte økten, eller behandle de frakoblede øktene separat.
Pasientnavnet forsvant etter synkronisering av en Remote-økt til Android-enheten min
Sørg for at appen din er oppdatert, og oppdater øktlisten én gang.
Hvis navnet fortsatt mangler etter oppdatering og appen din er oppdatert, gi oss beskjed.



