Gå til hovedinnhold

Datahåndtering

Denne artikkelen beskriver de ulike alternativene for databehandling og datasletting i Heidi-kontoen din.

Administrer dataene i Heidi-kontoen din

Som standard beholder Scribe økt-, transkripsjons- og pasientdataene dine til du sletter dem. Data kan slettes manuelt, eller du kan angi automatisk sletting av data innenfor definerte oppbevaringsregler. Org-administratorer kan også angi oppbevaringsregler for hele organisasjonen sin. Du kan også slette dine egne økter, notater og transkripsjoner når som helst.

Oppbevaringskategorier

Oppbevaringsregler kan aktiveres for følgende datakategorier:

  • Økter

    • Dette inkluderer øktdata, notater, transkripsjoner og oppgaver.

  • Pasienter

    • Dette inkluderer inaktive pasienter og informasjon i profilen deres. Dette inkluderer ikke eventuelle koblede økter.

  • Evidence-chatter

    • Dette inkluderer Evidence-, Be Heidi- og Heidi Home-chatter.

  • Transkripsjoner

    • Dette inkluderer kun transkripsjoner. Dette inkluderer ikke annen øktdata.

Aktiver planlagt data

  1. Gå til Innstillinger > Databehandling.

  2. For hver kategori slår du på bryteren for å aktivere en oppbevaringsregel.

  3. Angi antall dager dataene skal beholdes før de slettes automatisk.

Når en oppbevaringsperiode utløper, sletter Heidi dataene permanent. Slettede data kan ikke gjenopprettes.


Diktering, tidligere økter og uttrekking av pasientinformasjon

Det finnes noen tilleggsinnstillinger som lar deg konfigurere hvordan data brukes i Heidi.

Avspilling av diktering

  • Når dette er aktivert, lagrer Scribe lyden fra hver diktering. Behandlere kan åpne panelet dikteringsopptak i økten, se hvert opptak med tidsstempel og varighet, og spille det av for å kontrollere at notatet er korrekt. Opptakene forblir tilgjengelige etter at du oppdaterer eller åpner økten på nytt.

  • Se Diktering i Heidi og Diktering for mer informasjon om diktering.

Inkluder tidligere økter

  • Når dette er aktivert, inkluderer Scribe pasientens tre siste økter som tilleggsinformasjon for en ny økt knyttet til den pasienten. Grensen på tre økter er fast. Uten at dette er aktivert, kan du fortsatt legge til tidligere økter manuelt i fanen Tilleggsinformasjon.

Uttrekking av pasientinformasjon

  • Dette er aktivert som standard. Etter en økt som er knyttet til en pasient, kan Heidi oppdage felt i transkripsjonen, for eksempel fornavn og etternavn, telefonnummer, pasient-ID, tidligere sykehistorie, nåværende medisiner og allergier.

  • Et varsel vises nederst på skjermen og ved siden av pasientens navn, og viser hvor mange forslag som venter. Du kan godta eller avvise hvert forslag, og ingenting lagres uten bekreftelse. Å godta et forslag oppdaterer de relevante opplysningene som er lagret på pasienten.

  • Hvis du slår av denne funksjonen, stopper nye forslag. Det vil ikke endre eksisterende pasientdata.

  • Se Pasienter for mer informasjon om pasienter.


Svarte dette på spørsmålet?