Spring videre til hovedindholdet

Datastyring

Denne artikel beskriver de forskellige muligheder for datahåndtering og datasletning i din Heidi-konto.

Administrer dine Heidi-kontodata

Som standard beholder Scribe dine session-, transskriptions- og patientdata, indtil du sletter dem. Data kan slettes manuelt, eller du kan indstille automatisk sletning af data inden for definerede opbevaringspolitikker. Org-administratorer kan også indstille opbevaringspolitikker for hele deres organisation. Du kan også til enhver tid slette dine egne sessioner, notater og transskriptioner.

Opbevaringskategorier

Opbevaringspolitikker kan aktiveres for følgende datakategorier:

  • Sessioner

    • Dette omfatter sessiondata, notater, transskriptioner og opgaver.

  • Patienter

    • Dette omfatter inaktive patienter og oplysninger på deres profil. Dette omfatter ikke eventuelle tilknyttede sessioner.

  • Evidence-chats

    • Dette omfatter chats i Evidence, Spørg Heidi og Heidi Home.

  • Transskriptioner

    • Dette omfatter kun transskriptioner. Dette omfatter ikke andre sessiondata.

Aktivér skemalagt data

  1. Gå til Indstillinger > Datahåndtering.

  2. For hver kategori skal du aktivere kontakten for at aktivere en opbevaringspolitik.

  3. Angiv antallet af dage, data skal gemmes, før de slettes automatisk.

Når en opbevaringsperiode udløber, sletter Heidi dataene permanent. Slettede data kan ikke gendannes.


Diktering, tidligere sessioner og udtrækning af patientoplysninger

Der er nogle yderligere indstillinger, som giver dig mulighed for at konfigurere, hvordan data bruges i Heidi.

Afspilning af diktering

  • Når dette er aktiveret, lagrer Scribe lydoptagelsen af hver diktering. Behandlere kan åbne panelet dikteringsoptagelser i sessionen, se hver optagelse med tidsstempel og varighed, og afspille den for at kontrollere, at notatet er korrekt. Optagelser forbliver tilgængelige, efter du opdaterer eller genåbner sessionen.

  • Se Diktering i Heidi og Diktering for mere information om diktering.

Inkludér tidligere sessioner

  • Når dette er aktiveret, inkluderer Scribe patientens tre seneste sessioner som tillægsoplysninger for en ny session, der er tilknyttet den pågældende patient. Grænsen på tre sessioner er fast. Hvis dette ikke er aktiveret, kan du stadig tilføje tidligere sessioner manuelt under fanen Tillægsoplysninger.

Udtræk patientoplysninger

  • Dette er aktiveret som standard. Efter en session, der er tilknyttet en patient, kan Heidi registrere felter i transskriptionen, såsom fornavn og efternavn, telefonnummer, patientidentifikator, tidligere sygehistorie, nuværende medicin og allergier.

  • Der vises en notifikation i bunden af skærmen og ved siden af patientens navn, som viser, hvor mange forslag der afventer. Du kan acceptere eller afvise hvert forslag, og intet gemmes uden bekræftelse. Når du accepterer et forslag, opdateres de relevante oplysninger, der er gemt for patienten.

  • Deaktivering af denne funktion vil stoppe nye forslag. Det vil ikke ændre eksisterende patientdata.

  • Se Patienter for mere information om patienter.


Besvarede dette dit spørgsmål?